Ο Λάζαρος Αβίντογλου στην ομάδα του youfit

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να μπορούμε να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες σε κάθε τομέα.

Ο Λάζαρος Αβίντογλου στην ομάδα του youfit

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να μπορούμε να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες σε κάθε τομέα.

Για το λόγο αυτό από σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που στην ομάδα του youfit αποκτήσαμε μια μεγάλη μεταγραφή. Περνώντας πολλά χρόνια στα ελληνικά γήπεδα παίζοντας ποδόσφαιρο, η ζωή του ήταν πάντα fit.

Ο Λάζαρος Αβίντογλου είναι γυμναστής και ειδικός στην κινησιοθεραπεία ενώ είναι ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Fitness Riders με τους ασκούμενους να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή τους.

Ο Λάζαρος  έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο του fitness ενώ πολλοί αθλητές τον εμπιστεύονται για τη φυσική τους κατάσταση. Τα τελευταία χρόνια είναι ο προσωπικός γυμναστής του κολυμβητή Στέφανου Δημητριάδη (με συμμετοχές σε δύο Ολυμπιάδες του 2012 και 2016), τον οποίο προετοίμασε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το 2016 και της Άννας Ντουντουνάκη, της κορυφαίας Ελληνίδας κολυμβήτριας για το 2020, κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στα 50 και 100μ. πεταλούδα, 3η στο ευρωπαϊκό 25άρας το 2019 και συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Ρίο το 2016, ενώ τώρα προετοιμάζονται για το Τόκιο.

Με την ένταξη του στο youfit, ο Λάζαρος θα βοηθήσει τους αναγνώστες να γυμναστούν στο σπίτι χρησιμοποιώντας τα προγράμματά του και ελάχιστο εξοπλισμό. Μείνετε συντονισμένοι για να βλέπετε πρώτοι τις προπονήσεις του και να γίνετε fit μαζί μας.

Καλωσήρθες Λάζαρε!

Follow στο instagram

@lazarosavi

@fitness_riders

Δείτε παρακάτω μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για τον Λάζαρο Αβίντογλου

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=SGeSXMnHUAQ&fbclid=IwAR0FZ9BpT8BDSxkYrSW_dFTxIy6TTikuHZMMvv5kxkjMSEOS8fFhZ9LMq3E

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=BFJa9GxUcSQ&fbclid=IwAR3jQaFQ52TFZEXr_JnHSOBHsGRI2_YlrtKj5iEvrHQ7xQnC9MXKJxRhBRk

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εάν θέλεις να καταφέρεις να τρέχεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή να κρατήσεις μια τέλεια σανίδα για περισσότερο χρόνο, τότε σίγουρα δεν πρέπει να αγνοήσεις αυτό το στοιχείο της φυσικής κατάστασης.

Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και θέλεις σε μια προπόνηση να ξεμπερδεύεις και με τα βάρη αλλά και με την αερόβια προπόνηση; Να με τι πρέπει να ξεκινήσεις και γιατί.

Έχεις ήδη δοκιμάσει τις κλασικές σανίδες όπως και κάθε παραλλαγή, όμως αυτά τα παραπανίσια εκατοστά γύρω από τη μέση σου δεν λένε να φύγουν με τίποτα.

Το καλύτερο όσον αφορά τις αερόβιες προπονήσεις; Δεν χρειάζεται καν να βγεις έξω.

Σε μια οποιαδήποτε φυσιολογική χρονιά, το να επικεντρωθείς σε έναν στόχο καλής φυσικής κατάστασης, θα ήταν αρκετά εύκολο, αρκεί να υπήρχε το κίνητρο.

Η γιόγκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πετύχει ένα σμιλεμένo σώμα μέσα από τη ροή διαφόρων κινήσεων.

Όπως θα σου πει κάθε έμπειρος γιόγκι, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να περιμένεις από το πρώτο μάθημα γιόγκα.

Με τους περισσότερους από εμάς να ζούμε σε ξέφρενους ρυθμούς με μια επιβαρυμένη καθημερινότητα, φαίνεται σχεδόν αδύνατο να ενσωματωθεί μια ρουτίνα προπόνησης στην καθημερινότητά μας.

Η καρδιά σου χτυπά δυνατά κάθε μέρα. Η καρδιαγγειακή άσκηση, όπως το περπάτημα, το ποδήλατο και το τρέξιμο είναι ένας καλός τρόπος να ενισχύσεις τον καρδιακό σου μυ.

Πιθανόν να μη γνωρίζεις ότι ο Τομ Χοέλ έμεινε σε θέση σανίδας για 4 ώρες και 28 λεπτά στις 22 Μαΐου 2015, δημιουργώντας παγκόσμιο ρεκόρ.

Ενώ οποιαδήποτε μορφή άσκησης μπορεί να κάψει θερμίδες, το γρήγορο περπάτημα και οι υπόλοιπες μορφές αερόβιας άσκησης είναι κορυφή για την καύση σπλαχνικού λίπους, το εσωτερικό λίπος που περιβάλλει τα όργανα.